Het gezelligste lokaal van Brabant

Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groeps- proeverijen en cursussen. Wij zullen in de agenda's hieronder de data's weergeven wanneer wij een deze  aanbieden. Heeft u interesse in een van deze avonden? Klik dan op meer: in de beschrijving staat aangegeven of u vooraf tickets moet kopen om uw deelname te bevestigen.

 

Activiteiten

Er zijn momenteel geen berichten.

 

Proeverijen & Tap Take Overs


Tap Take Over La Quince met DubbelGlas!

Datum:25-03-2018
11:00

Onze vrienden van La Quince komen wat biertjes tappen in het proeflokaal. Om te vieren dat we dubbelglas hebben is elk dubbel glas voor de helft van het geld.
Dus alle bieren van tap. De tweede voor de helft!
Dubbelglazen korting in het proeflokaal.

La Quince zal deze middag hun Chocolate velvet presenteren. De nieuwe variant op de vanilla black velvetTerug naar overzicht


 

Cursussen

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Festivals

Feed
24-11-2018
-
24-11-2018
Beer & Boots Winter editie
Na onze succesvolle winter editie. Komt Beer & Boots in de winter terug in de winter! Ons winter festival is een stukje kleiner dan ons zomer festival. Wij hebben dan ook maar 200 kaarten beschikbaar! Koop ze...   Meer


 
Wat is een Tap Take Over?

Een tap take over houdt in dat een brouwer zijn bieren introduceert aan het publiek. De brouwer neemt dus letterlijk de tap over! Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de brouwer en zijn bieren.