Het gezelligste lokaal van Brabant

Activiteiten agenda

Op deze pagina vind u onze activiteiten agenda waaronder het aanbod in groeps- proeverijen en cursussen. Wij zullen in de agenda's hieronder de data's weergeven wanneer wij een deze  aanbieden. Heeft u interesse in een van deze avonden? Klik dan op meer: in de beschrijving staat aangegeven of u vooraf tickets moet kopen om uw deelname te bevestigen.

 

Activiteiten

Er zijn momenteel geen berichten.

 

Proeverijen & Tap Take Overs


Proeverij Elzas Wijnen *tickets*

Start:08-04-2018
14:00
Einde:08-04-2018
16:00

De Elzas een bijzonder smaakvolle wijngebied. We hebben in onze kelder mooie gerijpte wijnen staan als pinot gris, riesling en gewurztraminer. Deze zullen we proeven samen met jongere jaargangen van diverse Elzasser druiven. oa. Pinot blanc, Pinot gris, Riesling, Pinot noir. We leggen uit waarom de Elzas zulke unieke wijnen voortbrengt en hoe je ze het beste combineert met gerechten uit eigen keuken. Interesse in een smaakvolle middag in het proeflokaal? Boek je tickets online.
We proeven minimaal 8 bijzondere en verschillende wijnen.

Let op voor deze proeverij dient u vooraf uw ticket te kopen om uw deelname te bevestigen. Dit kan via deze link of in de winkel

https://beerandboots.avayo.nl/transactionsTerug naar overzicht


 

Cursussen

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

Festivals

Feed
24-11-2018
-
24-11-2018
Beer & Boots Winter editie
Na onze succesvolle winter editie. Komt Beer & Boots in de winter terug in de winter! Ons winter festival is een stukje kleiner dan ons zomer festival. Wij hebben dan ook maar 200 kaarten beschikbaar! Koop ze...   Meer


 
Wat is een Tap Take Over?

Een tap take over houdt in dat een brouwer zijn bieren introduceert aan het publiek. De brouwer neemt dus letterlijk de tap over! Een unieke gelegenheid om kennis te maken met de brouwer en zijn bieren.